למלון בוטיק יוקרתי וחדש שנפתח על קו החוף של נתניה דרוש/ה מנהל/ת מסעדה עם ניסיון, גישה חיובית ותשוקה לאירוח איכותי.
זו הזדמנות לקחת חלק בהקמה של חוויית אירוח קולינרית מההתחלה ובמיקום מושלם מול הים.
זו הזדמנות לקחת חלק בהקמה של חוויית אירוח קולינרית מההתחלה ובמיקום מושלם מול הים.
התפקיד כולל:
– ניהול מקצועי של צוות המסעדה מלצרים ושירות
– אחריות יומיומית על ארוחת הבוקר לאורחי המלון
– ניהול והובלת ארוחת ערב חגיגית בימי שישי
– עבודה משותפת עם הנהלת המלון ושמירה על סטנדרטים גבוהים
– יצירת חוויה אישית, מוקפדת ומיוחדת לכל אורח
דרישות:
– ניסיון קודם בניהול מסעדה או מסעדת מלון – חובה
– שליטה מלאה באנגלית- חובה
– כישורי ניהול, אחריות אישית, יכולת עבודה בצוות ויחסי אנוש מצוינים
– נכונות לעבודה במשמרות כולל סופי שבוע
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
– ניסיון קודם בניהול מסעדה או מסעדת מלון – חובה
– שליטה מלאה באנגלית- חובה
– כישורי ניהול, אחריות אישית, יכולת עבודה בצוות ויחסי אנוש מצוינים
– נכונות לעבודה במשמרות כולל סופי שבוע
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.