למפעל בשר דרוש/ה מנכ"ל/ית מפעל.
התפקיד כולל:
– אחריות על ניהול הכולל של פעילות המפעל החל משרשרת הייצור והתפעול דרך הבטחת האיכות, רגולציה, דוחות רווח והפסד
– ניהול איכות ובטיחות מזון
– שיתוף פעולה עם ממשקים חיצוניים
– ניהול מנהלי מחלקות: תפ"י, אבטחת איכות, בטיחות, ייצור ותפעול
– הובלת תהליכי שיפור מתמיד, אוטומציה והתייעלות תפעולית
– פיקוח על מערך האיכות, בדיקות המעבדה, והקפדה על עמידה בתקנים (HACCP, ISO, GMP)
– הובלת שדרוגים טכנולוגיים, הכנסת קווי ייצור חדשים ותמיכה בפיתוח מוצרים
תנאים סוציאליים מלאים, רכב חברה.
התפקיד כולל:
– אחריות על ניהול הכולל של פעילות המפעל החל משרשרת הייצור והתפעול דרך הבטחת האיכות, רגולציה, דוחות רווח והפסד
– ניהול איכות ובטיחות מזון
– שיתוף פעולה עם ממשקים חיצוניים
– ניהול מנהלי מחלקות: תפ"י, אבטחת איכות, בטיחות, ייצור ותפעול
– הובלת תהליכי שיפור מתמיד, אוטומציה והתייעלות תפעולית
– פיקוח על מערך האיכות, בדיקות המעבדה, והקפדה על עמידה בתקנים (HACCP, ISO, GMP)
– הובלת שדרוגים טכנולוגיים, הכנסת קווי ייצור חדשים ותמיכה בפיתוח מוצרים
תנאים סוציאליים מלאים, רכב חברה.
דרישות:
תואר אקדמי רלוונטי: הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת מזון, טכנולוגיית מזון או תחום דומה.
ניסיון ניהולי משמעותי במפעל יצרני עדיפות לניסיון בתעשיית הבשר / מזון.
ניסיון בהיקפים דומים כ 250M מחזור מכירות, כ 100 עובדים.
היכרות עם רגולציה בתחום המזון ותקני איכות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
תואר אקדמי רלוונטי: הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת מזון, טכנולוגיית מזון או תחום דומה.
ניסיון ניהולי משמעותי במפעל יצרני עדיפות לניסיון בתעשיית הבשר / מזון.
ניסיון בהיקפים דומים כ 250M מחזור מכירות, כ 100 עובדים.
היכרות עם רגולציה בתחום המזון ותקני איכות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
















