מחפש/ת את הצעד הבא בקריירה הקולינרית שלך?
מלון הרודס הרצליה מזמין אותך להצטרף לנבחרת הניהול שלנו ולהוביל את תחום המטבח במלון ייחודי ומוביל באזור המרכז.
תיאור התפקיד:
ניהול כולל של המטבח בכל שלביו – הזמנה, הכנה, הגשה ואיכות המזון.
הובלת צוות המטבח תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של איכות, בטיחות ותברואה.
ניהול, הדרכה ופיקוח על המלצרים והסטיוארטים במידת הצורך.
בניית תפריטים מגוונים בהתאם לאופי המלון וקהל היעד.
שמירה על יעילות תפעולית ועלויות מזון מאוזנות.
עבודה מול הנהלת המלון לשיפור חוויית האורח.










