הדרכת עובדי הייצור ובקרה על עבודה על פי עקרונות אבטחת איכות המוצר.
בקרה בתהליך על איכות ובטיחות המוצרים המיוצרים בקווי הייצור בהתאם למפרטים, תוכניות ביקורת והוראות עבודה.
בקרה ואחריות על נקודות קריטיות לפי תכניות HACCP.
ניתוח אירועים חריגים שמקורם בכשל בבקרת איכות בתהליך וגיבוש פעולות מתקנות.
חסימת מוצרים שאינם עומדים במפרטים ובתוכניות הביקורת.
ביצוע הדרכות איכות ובטיחות מזון לעובדי ייצור.
בדיקות מים ואוויר, דיגום ידיים ואישור ניקיונות ודיגום שטח.
ביצוע בדיקות מעבדה : בדיקות חומר במגרשים, בדיקות בתהליך , בדיקות תוצ"ג עפ"י תקנים והוראות עבודה.
השתתפות בישיבות תפעוליות יומיות.
דרישות התפקיד
הנדסאי/ת או תעודה בתחום- יתרון.
ידע וניסיון קודם בבקרת איכות במפעל תעשייתי דומה- חובה.
אנגלית ברמה בסיסית.
שליטה טובה בשפה עברית (דיבור, קריאה וכתיבה).
שליטה ב excel- חובה.
נכונות למשרה מלאה (6:00-15:30) ועבודה במשמרות (משמרת ערב ) וימי שישי לפי הצורך
המשרה בקיבוץ בית השיטה, נדרשת הגעה עצמאית
דגשים:
משמרת בוקר בדרך כלל- יש פעמים שצריך נכונות לעבודה בימי שישי (לפי עונה)
וכן נכונות לעבודה ב2 משמרות, בעיקר בקיץ (מאי ויוני)
פורסם לפני יותר מחודשיים
פורסמה ברשת